Eşim Anal Sex İstiyor Yardım!
Kilo verme, Kadinlar, Tup bebek, aile sorunlari, gebelik, Kadinlarin Kulubu, Burclar, Ruya tabiri
Eylül 09, 2010, 02:46:23 am * Original TurkishENRUDEJAArabicFR

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumda diğer üyeler ile iletişim ve mesajlaşma için lütfen üye olunuz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: EÅŸim Anal Sex İstiyor Yardım!  (Okunma Sayısı 5156 defa)
Åženay
Yeni üye
*

Rep: 0

Aktiflik
Deneyim
Seviye

Üyelik Bilgileri
« : Mart 07, 2009, 03:24:37 am »

Selam kızlar Eşimle Nezaman İlişkiye girecek olsak ters ilişkiye girmek
istediğini söylüyor ve buyüzden tartışıyoruz sürekli neyapmam gerekiyor
evliliğim bu yüzden kötüye gidiyor çünkü bu yüzden normal ilişkiyede giremiyoruz
Bana Yardım Edermisiniz..

Esmer Peri
Aktif üye
**

Rep: 1

Aktiflik
Deneyim
Seviye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 15, 2009, 08:41:12 pm »

evliliğim bu yüzden kötüye gidiyor çünkü bu yüzden normal ilişkiyede giremiyoruz

Benimde erkek arkim dedi yapalimmi diye?. iki tarafta istemeli ama bunu. ilk zamanlar bende bu olaya pek sıcak bakmıyordum... ilk denememizde biraz acır gibi oldu ama hemen alışıyorsun. tabi iliÅŸki sırasında kayganlaÅŸtırıcı yaÄŸlarda çok iÅŸe yarıyor. bence dene canım kocanı kırma zaten zevklide oluyor.  

Mehtap
Aktif üye
**

Aktiflik
Deneyim
Seviye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2009, 10:12:24 am »

Benimde erkek arkim dedi yapalimmi diye?. iki tarafta istemeli ama bunu. ilk zamanlar bende bu olaya pek sıcak bakmıyordum... ilk denememizde biraz acır gibi oldu ama hemen alışıyorsun. tabi iliÅŸki sırasında kayganlaÅŸtırıcı yaÄŸlarda çok iÅŸe yarıyor. bence dene canım kocanı kırma zaten zevklide oluyor.  

Esmer Peri,ye Katılıyorum Sonuçta Ailesiniz Kırmaya Grek Yok Grekli Kayganlaştırıcılarla Bu İş Tamamdır.
İliÅŸkinizi Zora Sokmaya Hırpalamaya Grek Yok Bu Konu Yüzünden  İlÅŸkinizi
Bozmaya Vya Greksiz Tartışmalara gerek yok Diye Düşünüyorum..

nazar5578
Yeni üye
*

Aktiflik
Deneyim
Seviye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 08, 2009, 04:38:20 pm »

şenay peki sen ne düşünüyorsun anal ilişki için eger sende istiyorsan neden olmasın ki esini gercekten seviyorsan bunuda üstesinden gelebilirsin sadece,ilk girişte biraz canın yanar ama sevişme esnasında ufak hareketlerle seni hazırlarsa senin içinde daha rahat olur.kendini kasma serbest bırak ve zevk almaya calıs.sende zamanla alısırsın.

melek.aslan
Yeni üye
*

Rep: 1

Aktiflik
Deneyim
Seviye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 27, 2009, 11:58:52 pm »

EVlenmedim daha ama anal çok zevk veriyor bence

dilara07
Aktif üye
**

Aktiflik
Deneyim
Seviye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 14, 2010, 03:54:26 pm »

Ters ilişki zararlıdır. İleriki yaşlarda büyük tuvaletini tutamama gibi sorunlara yol açabilir.bunun yanında hastalık bulaşma oranı yüksektir.sağlıksızdır.dinen de yasaklanmıştır bence yapmayın.

Pelin
Uzman Moderator
*

Rep: 3

Aktiflik
Deneyim
Seviye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 27, 2010, 06:19:11 pm »

Ters ilişki zararlıdır. İleriki yaşlarda büyük tuvaletini tutamama gibi sorunlara yol açabilir.bunun yanında hastalık bulaşma oranı yüksektir.sağlıksızdır.dinen de yasaklanmıştır bence yapmayın.

Hijyene Önem Verilirse Bir Sorun Olacagını Sanmıyorum Kızlar Ben Yapıyorum Ve Gayet Hoşuma Gidiyor

hosbirkiz
Yeni üye
*

Aktiflik
Deneyim
Seviye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Åžubat 24, 2010, 12:32:00 am »

Biz de arasıra yapıyoruz hijyen ve kayganlık önemli,aletiyle arkama masaj yapıp okÅŸaması bile içimi eritiyor çünkü çok zevkli,ÅŸimdi bile aklıma geldi içim  bir hoÅŸ oldu eridi çok tatlı,bence bir zararı yok hiç korkma ve huzurunu bozma ... 

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: